Codename Zipper audiowandeling

Loop de audiowandeling van Codename Zipper en beleef het grote verhaal van ons ‘kleine’ dorp.
De Codename Zipper audiowandeling voert wandelaars langs belangrijke locaties in Den Ham. De audio is gratis beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is. Onderweg hoor je verhalen en muziek die een link hebben met ons brinkdorp en onze theatervoorstelling Codename Zipper die in mei 2022 in première gaat.

De wandeling van 4 km start bij het Middendorpshuis, Grotestraat 4 in Den Ham. De wandeling is terug te vinden in de app en op de website van izi.travel. (city guides). Voor optimaal gebruiksgemak download je vooraf de app van izi.travel. Scan de QR code hieronder en start de wandeling, of zoek in de app op ‘Codename Zipper’.
Heb je niet de mogelijkheid om de app te installeren, dan is het ook mogelijk om zonder de app de QR code te scannen. Je wordt dan direct doorverwezen naar de wandeling op de site van izi.travel. Ook vanaf daar is het mogelijk om de wandeling te volgen en audio af te spelen.

Deze wandeling is beschikbaar van 1 mei 2021 t/m mei 2022

Scan de QR code hieronder, de webpagina of app opent zich vanzelf.

Veel wandelplezier!

De wandeling beslaat 4 km, afhankelijk van uw loopsnelheid bent u tussen de 1,5 en 2 uur weer terug bij het beginpunt.

Wij adviseren u om de audio met oordopjes in te beluisteren. Hierdoor kunt u de fragmenten het beste horen en krijgt u de meest optimale beleving.

U kunt de wandeling zeker zonder de app lopen. Scan hiervoor de qr code op de website of op de bordjes langs de route. Na het scannen van de code wordt de pagina van izi.travel geopend waar onze wandeling op staat. Bij elk audiobordje langs de route start u het volgende audiofragment in.
Heeft u wel de app gedownload en geïnstalleerd? Dan kunt u gebruik maken van auto start en worden de audiofragmenten vanzelf afgespeeld zodra u op de juiste locatie bent aangekomen.

U kunt de audiowandeling volgen zonder dat u daar onderweg internet voor nodig heeft. In dat geval dient u thuis de app van izi.travel te installeren en de route de downloaden op uw telefoon. Zoek via de zoekbalk de juiste route op en druk daarna bij de route op het download icoontje. De wandeling zal worden gedownload naar uw telefoon waarna u zonder gebruik van mobiel internet de wandeling kunt volgen.

Ja, de wandeling wordt u helemaal gratis aangeboden. Wilt u dit initiatief steunen? Doe dan een donatie via de givt app.

De wandeling gaat over verharde paden en wegen waardoor hij goed begaanbaar is voor rolstoelen of kinderwagens.