Codename Zipper toegangskaarten

De voorstellingen van Codename Zipper vinden plaats in de periode van 29 april t/m 7 mei 2022 op en rondom de Brink in Den Ham. Tickets zijn verkrijgbaar via Het Punt in Vroomshoop.

U bent voorafgaand aan de voorstelling van harte welkom voor een kopje koffie, thee of iets anders te drinken op ons horecaplein op de Brink. Zorg dat u uiterlijk 15 minuten voor het begin van de voorstelling aanwezig bent zodat u het begin niet mist! De voorstelling start om 19.30 uur (avond voorstellingen) of 15:00 uur (middag voorstellingen) en duurt ca. 90 minuten. Na afloop vieren we de bevrijding van Den Ham op ons horecaplein.

U kunt uw auto of fiets parkeren bij Hervormd Centrum De Rank, Brinkstraat 6 in Den Ham. Wij adviseren u de P borden te volgen zodat u de juiste aanrijdroute gebruikt.

Op locatie wordt een tribune geplaatst zonder rugleuning. Is het voor u niet mogelijk om op een tribune zonder rugleuning van de voorstelling te genieten? Reserveer dan een ticket voor mindervalide plaatsen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Het Punt via info@welkombijhetpunt.nl of 0546-705050. Dat kan tijdens openingstijden van de verkoopbalie: ma, di, do, vrij van 11.00-17.00 uur.

Samenwerking met Het Punt
De kaartverkoop wordt uitgevoerd in samenwerking met theater Het Punt in Vroomshoop. Klik hier om kaarten te bestellen. Kaarten kunnen ook telefonisch worden gereserveerd via Het Punt: 0546-705050.

Stichting
Het locatietheaterspektakel Codename Zipper wordt georganiseerd door stichting hej ’t al eheurd.
Zij wil verhalen uit de regio bewaren en doorvertellen met mensen uit de regio. Met cultuurhistorisch erfgoed cultuurparticipatie stimuleren.

Kaarten zijn beschikbaar bij ’t Punt in Vroomshoop.

Voor kaarten en beschikbaarheid verwijzen we naar de website van het Punt. Reserveer snel om teleurstellingen te voorkomen!

T PUNT VROOMSHOOP  |  CONTACT